Birgit 51 år, skriver:

"Den mest skrøbelige, sorgfulde eller forsigtige kan trygt lægge sig på Karin Thorsens briks. Karin har en særdeles udviklet evne til 'at se det, som er'. Hun 'ser' straks når kroppen - eller psyken, er parat til at gå dybere, eller til at give slip. Karin er empatisk, nærværende og meget direkte. Det er ikke muligt at gemme sine hemmeligheder for Karin. Og det er et plus! Karins healingsmassage er blid og bestemt. Det føles som om JEG og det der sker med MIG - er det aller vigtigeste i alle de minutter jeg er hos Karin. Og det er mange. Ofte flere end vi har aftalt, fordi Karin gør det hun gør - helt. Der findes mange gode massører. Karin Thorsen er en af dem. Karin har selv mærket livets nuancer. Karin er ikke bange for følelserne: gråd, glæde, gaben og suk. Hendes egen livserfaring er en ballast, som jeg har haft en stor fordel af. Tak for et års følgeskab. Vi ses igen."

Kvinde i 60'erne (ønsker at være anonym), skriver:

"Samtalen giver mig hjælp til at se klarere på mine problemer og blive mindre forvirret. Jeg får enkle råd og hjemmeopgaver. I massagen får jeg mulighed for at slippe kontrollen og slappe helt af i hovedet - give mig hen i trygge og rolige omgivelser. Jeg oplever Karin som meget tilstede og godt forberedt. God til at have overblikket."

Annelise 59 år, skriver:

"Jeg bliver klogere på mig selv. Jeg får nogle redskaber til at ændre nogle gamle mønstre, som dræner mig for energi. Selvom jeg har været hudløs under samtalen, går jeg fra Karin som et helt menneske. Massagen giver mig ro og afslappethed. Karin er en meget indfølende terapeut, hun fanger hurtigt problematikken og udgør en tillid, så jeg tør åbne mig. Karin er rolig og velafbalanceret. Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling."

Bent 55 år, skriver:

"Samtalen med Karin giver mig en større dybde og forståelse, men også en rystende følelse af, at livet går forbi. Igennem samtalerne får jeg evnen til, selv at tage ansvar i større målestok. Massagen giver mig en frihed til at være og blive dus med min sjæl. Karin Thorsen er særdeles kompetent - og ikke bange for at gå tæt på. God til at samle op."

Anne-Lise 58 år, skriver:

"Jeg er dybt taknemmelig over det jeg har lært om mig selv, i kraft af den samtaleterapi med efterfølgende healingsmassage som jeg har oplevet hos Karin. Jeg gik i efteråret ned med stress, men nu er jeg startet på arbejde igen - og jeg føler jeg er i stand til at ændre de mønstre der gav mig stress."

Kvinde i 50'erne (ønsker at være anonym), skriver:

"Det er rigtig godt at kunne snakke om følelsesmæssige problemer og at føle en forståelse for de ord der bliver sagt. Healingsmassagen giver mig rigtig meget. Mine traumer ligger tilbage i tiden, fra før jeg havde ord - måske fra en tidligere inkarnation. Du er kompetent som terapeut og har stor empati - jeg føler mig værdsat og 'i gode hænder' Jeg føler mig godt på vej til at indtage min krop, også i pressede situationer."

Klinik Kernen   -   Båstrupvej 507, 3480 Fredensborg   -   2076 8145   -  

W3C valideret HTML og CSS

© Copyright 2010 Klinik Kernen - Alle rettigheder forbeholdes - Webdesign DSP Software